Morgenstund i lille Tvedestrand

Det er veldig fint i denne lille sørlandsbyen. Mye som kan forbedres, men det er det vel over alt? Elsker å gå å titte på de gamle husene, de flotte gamle murene, steingjerdene, hagene osv. Her blir i grunnen bare finere for hver tur jeg går. Å titte ut av vinduet på morrakvisten og se at noen allerede tøffer avgårde i båten sin og høre måkene "skravle" på brygga, ja det er i grunnen ganske koselig.


Mye fine farger allerede. Gravmyrt, løvetann, hvitveis, hestehov og fioler er det masser av, og nå har folk begynnt å få litt blomster her og der i hagene sine også. Og ikke bare påskeliljer :) Fint å plukke inn litt kvister av for eks frukttrær nå. Og det er ikke så lenge til syrinene blomstrer heller :) Nå sitter lillegull å ser på drømmehagen på DVD mens jeg blogger 5 min. Så skal vi bare kose oss i dag. Jeg må se om jeg ikke kan få malt litt mere i ettermiddag/kveld også :)

Her er forresten et av de siste bruktfunnene mine. En kjempesøt skomakerlampe...(er det det den heter tro?)  


Elsker de rustikke detaljene. Jeg har ikke endret en ting på denne, og kommer ikke til å gjøre det heller. Den skal få lov til å stå å skinne akkurat som den er i den lille bloggekroken min. Synes den passet rett inn med den litt gammeldagse stilen :) 

Håper alle får en vidunderlig søndag! 

-C-

Én kommentar

Camillainteriør

29.04.2012 kl.09:29

Så fin lampe! :) og koselige bilder fra tvedestrand :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits