Netthandelkupp til hjemmet!

Kjøkkenmaskinen fra Trond Moi kommer til å bli flittig brukt. Elsker at det følger med blender, kjøttkværn og masse annet lurt. Skikkelige greier :)


De siste årene har jeg blitt bare mer og mer kaffeglad, så gleder meg til denne blir en del av interiøret på kjøkkenet... :o)
Lykke lykke! Er så fornøyd med disse to netthandelkuppene. Trodde ikke mine egene øyne da jeg vant budrunden...Tenk at jeg får begge disse herlighetene til kjøkkenet! :o) Nettauksjoner er faaarlige! Så nå er det leeenge til neste gang. Men kan avsløre at jeg fikk begge langt under markedspris. Kjempegøy!! Så nå blir det nylaget kaffi, brød, muffins, kjøttpudding og kjøttkaker og masse mer fra bunnen. *ELSK* 

I dag er det nok en regntung dag og jeg skal rydde, vaske og grunne soverom/kontor-gulvet med toppflex før min snille pappa kommer å legger mere gulv for meg. Gleder meg enormt til å få alt på plass der. Og gleder meg også til å vise de fantastiske bruktfunnene jeg har i bilen min! En nydelig lampe til kontoret, en fin stol og noen lekkre gardinfag! :o)


---- HA EN STRÅLENDE FREDAG ----
2 kommentarer

vioenskerossbarn

28.04.2012 kl.23:22

Flotte maskiner. :) Har både kjøkkenmaskin og kaffemaskin, og kunne ikke gått en dag uten dem.

Goood helg videre. :)

-N

Fru Huuse

29.04.2012 kl.08:07

vioenskerossbarn: Ja det skal bli flott å få dem i hus. Gleder meg til å prøve dem ut! :) Ha en deilig søndag!

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits