Lekkert med betongkrukker


Disse lekre er krukkene og andre spennende sakene er fra hageland, men har sett like og tilsvarende på andre hagesentre og plantemarkeder også. Liker den røffe men likevel myke følelsen betong gir når den er formet. 

Firkantede krukker kan jo også være ganske tøfft. :)

Disse er vel heller mer slik jeg kommer til å skaffe meg om jeg skal ha en stor krukke på balkongen. Kanskje ikke fullt så stor for disse var jo enorme, men vil ha en som er såpass høy at lillegull ikke kan rive opp alle blomstene så fort han blir med ut på balkongen en liten tur :)

Det var et lite innlegg sånn på tampen av dagen. Nå skal jeg legges til lading. Det trengs...kroppen er ganske sliten etter allt jeg har gjort i helgen. Malejobben har nesten tatt knekken på den stakkars ryggen min.. :) Natti natt

3 kommentarer

Iselin - mamma og gravid

23.04.2012 kl.10:51

Det er kjempe stilig :)

interiorce

23.04.2012 kl.16:00

De var utrolig tøffe, fikk lyst på sånn selv! :)
Råtøffe :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits