Grå morgen på balkongen

 
Sånn ser det ut innenfra soveromet (når det blir ferdig soverom da) 


Liker at alle 4 dørene kan settes helt opp og at man kan tusle ut på balkongen om morran. Hadde bare naboen kunnet rydde litt i bakgården sin så alle pallene og de gamle vinduene forsvant så hadde det jo bare vært helt perfekt :-)


Så her satt jeg og tok en liten kaffekopp i dag morges. Lillegull sovnet igjen så da tok jeg meg en tur ut og fikk våknet litt, men det var alt for kjølig til å bli sittende der. Men en fin måte å våkne på det var det. :) Må få oljet trehellene også, noen av dem har ligget ute siden i fjor. Noen er nye, og man ser godt forskjell. Synes de er fine og det luner liksom litt med dem. Må nok ha en koselig liten rye ut på her etterhvert også tror jeg.
Håper alle får en kjempefin fredag! Nå skal jeg ut å besøke mine foreldre om de er hjemme og så skal jeg levere lillegull til sin pappa for helgen. Så er det jobbehelg både i leilighet og på PC så det kommer sikket flere innlegg i løpet av helgen. Vi sees! Klem fra meg!

 

3 kommentarer

Nice :-D

piew

20.04.2012 kl.18:55

Det så koselig ut!:D

Bamboneyeho

20.04.2012 kl.19:26

Fine bilder..så detaljert:=)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits