Regnversdag = kosedag


I dag har regnet plasket ned. Pappa har vært her og hjulpet meg med å få tilpasset de siste trehellene til balkongen. I grevens tid for rett etterpå kom de som holder på med taket og satte opp stillas på den siden og på balkongen også så jeg rakk ikke å ta bilder av det ferdige resultatet en gang. :) Siden det er så vått i dag, blir vi nok for det meste inne. Jeg fant en pose med lappemix i skuffen...tilsatte litt havregryn og så lagde jeg opp en skikkelig bunke. Jeg og lillegull har storkost oss!


Mmmmm... Kjempegodt. Ikke så mye skal til for at hverdagen blir litt bedre. Et kubbelys i et norgesglass, noen nystekte lapper og en kopp kaffe gjør susen.


Dråper på ruta...ruskevær på sjøen. Definitivt duket for innekos :-) I kveld blir det jobbing for alle penga. Masse som ligger å venter på meg. Og får jeg anledning så er det både vegger og vinduskarmer som skal males... Huff. Er litt slitsomt, merker det går utover armer, nakke og rygg, men så er det jo veldig deilig med alt som blir gjort også da. 

Håper dere alle får en fin dag enten det er sol eller regn der du er! 

 3 kommentarer

ewymarie

18.04.2012 kl.13:05

Her har det både vært sol og regn i dag. Håper du kan legge ut oppskrift på lappene-for de så knallgode ut : )

Fru Huuse

18.04.2012 kl.13:26

Hehe ewymarie :-) Den oppskriften er lett, for det er bare pose med lapper fra Toro, med litt havregryn tilsatt og et par ss kesam for at de skal bli ekstra gode og fyldige. Ikke akkurat slankemat, men god kosemat på en innedag. :o) En gan i ny og ne er litt lov synes jeg

wenche

18.04.2012 kl.18:34

eeneste som er bra med regnvær er at det er eekstra kos å være inne :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits