En gammel stol som oppfyller en liten drøm...

Siden jeg kom men inn i denne leiligheten og livet er litt underlig og anerledes enn jeg hadde forestillt meg at det skulle være på denne tiden, så har jeg hatt små mål eller drømmer om man vil, om hva jeg ønsker å gjøre her i leiligheten. En av dem er at jeg når jeg har barnefri eller når lillegull har sovestunden sin på dagen og hvis solen skinner, så skal jeg kunne liste meg ut på balkongen med en kopp te eller kaffe og en god bok eller blad og slappe av i en deilig flettet stol med høy rygg og myk pute. Lade batteriene mine om bare for et kvarters tid. 

Jeg har sett på mange stoler i det siste, og det er så mye fint i butikkene nå. Men ettersom jeg allerede har pusset opp for en kjempestor sum og regningen for nytt tak (!!!!) enda ikke har kommet , ja så kan man ikke oppfylle alle interiørdrømmene selv om de ikke nødvendigvis koster mer en rundt en tusenlapp. Litt lenger nede på siden i et innlegg for noen dager siden la jeg ut bilder av lekre stoler ala drømmen, ingen av dem kostet under 3.000,-

MEN...i dag så sier mamma til meg..Du kan jo bare ta den "knirkestolen" fordi pus hadde en tendens til å bruke den til klorestativ så hadde den blitt satt bort. Grunnen til knirkingen er at den er laget av tre og er veeeeldig gammel. Men det er jo sånn jeg elsker!  Stolen var i lyst tre, og jeg har hele tiden sagt at jeg vil ha en grå stol på min hvite balkong. Så jeg kjøpte to bokser med perlegrå spraylakk og satte i gang i solskinnet ute hos opphavet. Så her under kommer bildene av "knirkestolens" forvandling i dag....
 Den var jo fin før også da, men har man en drøm om grå stol...ja så må den jo bli grå da :)


TIl spott og spe i vinden på avispapiret...og tørketiden var lengre enn forventet...nesten for lang, for jeg ville så gjerne flytte litt på den ;-)


Der!! Endelig! Fiiiine grå vintagestolen! *elsk*At litt av det gamle treverkert skinner igjennom her og der i flettverket gjør den bare enda finere synes jeg. Og jeg gleder meg så til å få den fra mamma og pappas paviljong (der den fortsatt tørker) og inn til meg og opp på balkongen der det venter bade en sliten mammakropp og en kopp te og blad...  :o)

Ha en fortsatt fortryllende kveld! 

9 kommentarer

ewymarie

17.04.2012 kl.22:24

Den ble kjempetøff i grått : )

InNorth

17.04.2012 kl.22:27

Ååå den ble fin! Du får kose deg på balkongen din når den er på plass :) Ha en riktig god kveld :)

Cathrines interiør

17.04.2012 kl.22:47

Herremin å flott! :) nydelig.

Kristine Brandvold

17.04.2012 kl.22:52

Ble kjempe fin!

Heleneshusmorsliv

17.04.2012 kl.23:13

Den ble jo kjempe fin i grå! :)

jublendeskaperglede

17.04.2012 kl.23:36

Veldig veldig fin, og nettopp dette håper jeg flere kan gjøre med utemøbler man vil bytte fordi de er slitte eller har feil farge, eller som deg ønker seg et "nytt" møbel. det blir jo nesten som nytt av litt maling:)

Forfatteren av mitt liv

17.04.2012 kl.23:55

Ønsker sånn selv, for det er utrolig fint ! :)

helenesinterior

18.04.2012 kl.13:30

Kjempe fine den ble :) Ble jo en helt annen stol.
Den ble kjempefin....nostalgisk... :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits