Så kom taksteinen på også :o)


I dag tidlig kom de for å legge takstein. Rundt halv åttetiden, så det var jo passe tidlig :-) Store paller med lekre sorte glasserte takstein som skal pryde det nye fine taket. Jippi :o)   Det skal bli så fint. Dyrt...ja, men det er verdt det. Taket er jo i grunnen en ganske viktig del av huset ;o)


Her forsvinner den opp på taket...Hjelpe meg, synes nesten det var litt skummelt jeg. Tunge pallen med stein rett over hodet mitt... men det gikk jo bra da.


Her ligger taksteinen klar til å legges. Stooort tak, på en gammel bygård. Men det blir sikkert helt nydelig når det er på pass. Så man kan trygt si at det er nok av prosjekter om dagen både store og små, ute og inne. Nå ser det ut til at vi får folk til å male baksiden av huset også. Den ble ikke tatt i forfjor da vi byttet mye kledning og malte fasaden. Så det skal bli fint når det også er på plass. Da skal jeg jammen meg kjøpe et flagg til balkongen :-) Man bor da ikke i et sørlandshus på bryggekanten og ikke kan flagge litt på 17 mai :o)
Se på dette nydelige treet som blomstrer i nabogata mi :o) Skikkelig vårstemning nå. Skulle bare vært litt varmere.

Nå sitter jeg ute hos min nyoppererte mamma og koser meg med bloggen og en kopp kaffe. Er alt for mye bråk hjemme om dagen. Det trampes på taket og snekkres. Og for litt siden ringte en av håndtverkerene meg for å si at de gikk inn for å sette inn minst ett takvindu til. Til nå har de tatt to av de i alt 4 vinduene. De skulle ta det på soverommet. Det kommer til å gjøre en verden av forskjell fra det lille nøkkelhullet som var sist. Vinduet jeg får nå er som de andre 60x90 :o) Gleder meg til å se det ferdig kan du tro!


oooo---------oooo       Ha en super mandag!       oooo--------- oooo

 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits