Tidlig oppe med en kaffekopp på balkongen

Ja her skal jeg si man er tidlig på'n! Har noen hyggelige gutter som har jobbet på taket. Veldig spennende å se hvor fint alt blir når det blir ferdig. Vi er jo 4 boenheter i dette gamle huset, men det er meg som merker forandringene siden jeg har toppleiligheten med alle de 4 vinduene som skal byttes ut. Det blir en helt enorm forskjell når takvinduer blir dobbelt så store. I stedet for de bitte små eldgamle så blir de byttet ut med avlange store vinduer som man lett kan snurre rundt for å få vasket. HELT SUPERT!!


Er ikke så lett å se op dette bildet kanskje, men det sleppes inn masse lys fra de nye vinduene :) Og siden jeg er helt nede på bryggekanten har man fin utsikt opp på åsen bak gjennom vinduene. Skikkelig koselig er det jammen.

 

     
Her ser man ikke så mye av balkongen akkurat, mest utsikten derfra som er koselige hus i denne lille fine sørlandsbyen. Grunnen til at jeg ikke viser så mye er at den er under oppussing den også. Både maling og gulvlegging og om jeg er heldig så får jeg kanskje råd til å kjøpe meg en slik fin rottinglenestol som jeg blogget om tidligere :)

Lillegull sover enda. Jeg tar meg en kaffekopp og en bloggerunde og håper at ingen har tenkt å snekkre så aaalt for mye den nærmeste timen slik at han sover litt til og jeg har en halvtime å våkne på :-)

 ___________Ha en strålende mandag!___________

  

3 kommentarer

Monica Myrvang Friis

16.04.2012 kl.09:14

Takvinduer kan virkelig gjøre en stor forskjell, skjønner godt at du fryder deg! Vi satte inn to takvinduer på badet vårt for en tid tilbake, og jeg elsker lyset .

Håper alt står bra til med deg og lillegutt.

Hilsen og en fin dag til deg fra hun som kanskje har norges minst oppdaterte blogg ;))

ewymarie

16.04.2012 kl.11:15

Herlig å våkne opp til solskinn : ) Ønsker deg en riktig fin uke : )

Carina Chanel

16.04.2012 kl.13:44

hyggelig morgenstund. ser ut som det er pent vær der du er. her har det både regnet, snødd og haglet :p

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits