Ikke helt etter planen

Men bare med bloggingen for i leiligheten har det virkelig skjedd masse! Vi har lagt ferdig teppet i stuen, gulvet i hallen/spiseområdet er ferdig og kjøkkengulvet er ferdig. Balkongen har fått det første strøket men så kom regnet. I tillegg klarte jeg å legge mobilen på taket av bilen og når jeg oppdaget det var det for sent. Heldigvis ble den funnet men mobilen var overkjørt og død som en sild...så ettersom jeg ikke kan finne laderen til kameraet og mobilen er død så har jeg ikke hatt kamera så jeg har kunnet laste opp bilder på bloggen. Litt kjipt at før-bildene er borte da, hvis minnekortet også er ødelagt. Men mye gjennstår så jeg får sikkert tatt flere :-)
Kunne godt tenke meg en stor behagelig rottingstol som kan settes ut på balkongen når jeg ikke skal ha andre der enn meg selv. :) Deilig å sitte godt og lese en bok :-)

2 kommentarer

Caja

10.04.2012 kl.12:30

Fine bilder og fin blogg :)

Kommentere tilbake?

Marita

10.04.2012 kl.12:39

Den nederste stolen så fantastisk god ut, og var veldig pen å se på ;)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits