Her skal det skje ting hele påska!

   
Nå har teppet begynnt å komme på plass. Det er ikke så lett å se for jeg ble nødt til å ta bilde fra denne vinkelen så da ser man ikke så mye av plassen, men fint blir det altså. I løpet av dagen får vi det helt på plass og i orden.

Så skal vi opp å hente kjøkkengulvet jeg har kjøpt på Kulør. Ikke det billigste jeg kunne finne, men det måtte passe til benkeplaten så da var det ikke så mye å tenke på om det ble litt dyrere enn planlagt :) I dag skal jeg også skrape litt på gelenderet på balkongen og så skal det males i løpet av påsken. Samtidig skal det handles inn til påske både mat og godis og mannen har bursdag i morra så da ville han komme til Tvedestrand for å kunne feire den litt med oss. Det gleder jeg meg masse til! :-)

 

Her er kjøkkenvasken og blandebatteriet jeg skal ha. Gleder meg helt enormt til det blir ferdig altså. Kjøkkenet er oprinnelig fra 50'tallet og med sånne rare men litt morsomme plastikfronter og veldig tidstypisk look. Sikkert noen som synes jeg er sprø, men jeg synes faktisk det kan være litt kult. Så derfor bevarer jeg en del av skapene i stedet for å kjøpe de også. Har kjøpt til innbyggningsovnen men det andre får stå. De skal få nye knotter og kanskje litt ny maling og så tror jeg det blir veeeldig anerledes med den lekkre tykke benkeplaten som kommer oppå.
Så i dag blir det altså en ny dag med masse jobb i leiligheten og litt handlekav men så senker påskeroen seg ganske bra og da er det bare småtteri som skal fikses...eller småtteri. Nytt kjøkken skal monteres :-) Det blir så bra og jeg gleder meg så! Nå må jeg bare huske å ta nok "førbilder"

Ha en super onsdag!

3 kommentarer

ewymarie

04.apr.2012 kl.09:38

Masse lykke til med prosjektene. Gleder meg til å følge fremgangen : )

Christina

04.apr.2012 kl.13:02

Takker for det ewymarie. Gleder meg masse til å bli ferdig :o) :o)

camillainteriør

04.apr.2012 kl.18:04

Så spennende det blir å følge med :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst og mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage.Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits