Så mye fint på gjenbruksbutikken!


Fine detaljer og "gammeldags" look :-) Perfekt lysfat, men også koselig til å servere en fin frokost til en spesiell anledning som morsdag eller bryllupsdag (Hiiiint, hiint mannen...)


Nesten farlig å ha en så fantastisk spennende butikk så nærme! I går  hadde jeg med meg mamma opp for å bli kvitt litt av hvert, og siden jeg vet hvor fort gjort det er å komme ut med noe annet, så lot jeg lommeboken ligge igjen i bilen... og selvfølgelig fant jeg noe jeg fallt for; det nydelige fatet i sølvplett(?) med fine detaljer. Helt perfekt til det nye hvitmalte skapet/skjenken som jeg har fått på kjøkkenet. Så da endte det opp med at min snille mamma kjøpte fatet til meg... :-) Heldig er jeg ja! Synes det ble kjempekoselig med litt lys og lysholdere på. *elsk*

Én kommentar

mitthvitehus

25.aug.2011 kl.09:38

Det var et veldig fint fat...:)

Håper du får en herlig frokost på fatet en fin dag,,..:)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits