Påskeferie, oppussing og barnedåp

Ikke bare en ting her i gården nei... den siste uken har vært helt vill. Stått litt på huet kan man si. Tv-stuen begynner å bli ferdig. Har allerede brukt den hver kveld i 5-6 dager etter at lillegullet har sovnet. Så har jeg malt hagemøblene hvite. Vi har ryddet masse på verandaen (note to self: rydd helt ferdig på høsten,,mye lettere...) vi har malt huset på den ene siden. Fra gulaktig til hvit.Blir fiiiiint. Føler nesten huset ser nytt ut. Så har jeg ryddet, vasket og laget bordkort og påskepynt osv osv...skal ha barnedåp i morra. Vi blir 16 stk  og gjør det enkelt med koldtbord. Fortsatt ltit mat å lage, kaker å bake og bord å pynte. Siden det er påske blir det litt egg på bordet og kanskje en ekstra eggerett :o) Men gult blir det ikke. Her er det babyblått all the way, fra blomster og dekorasjoner til serviettene. Gleder meg til å pynte bordene. Mye som skal gjøres i dag for i morra blir det ikke tid til noe sånt.


Påskeeggene mine i år har jeg blåst ut og sprayet med cromespray...kanskje de skal få litt dekor også...? Synes i grunnen de er fine helt enkle sølvfargede, men vurderte noen retromotiver. Eller noe blått :o)

Nå skal jeg straks dra for å hente mine foreldre som skal overnatte her så vi bare kan tusle i kirken i morra (10 min unna) Gleder meg skikkelig til den biten er over. Men tror det blir riktig så koselig. Lille gutten min skal døpes allerede. Synes ikke det er lenge siden han lå i magen :o)

3 kommentarer

så fine de eggene var :)

ekornveien2

23.apr.2011 kl.13:44

Det synes ikke jeg heller det er lenge siden han gjorde! Hvor gammel er han nå? Min ble 7 uker i går, og tiden går jammen meg fort! Vi skal ikke ha dåp før i juni, da. En liten stund til ennå :) Håper dere får en fin dag i morgen. (Selve dåpen i kirka går forresten kjempefort)!

Fru Huuse

24.apr.2011 kl.21:32

Anne: Ja de ble ikke så værst :-)

Ekornveien: Han blir 4 mnd 1 mai, så det går unna. Helt utrolig hvor fort tiden går. Gudstjenesten varte i 1,5 time men virket mye kortere når Felix var dåpsbarn :) Dagen har vært kjempefin :-)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits