Sus og dus på sommerloftet :o)

Jeg og min kjære koser oss storveis her i det noe litt uferdige 70'talls huset vårt. Jeg flyttet inn her etter at jeg hadde kjennt min kjære i kun en måned...jepp, det gikk fort. Vi var også forlovet etter 3 mnd :-) Anyhooo...så var jeg midt i budrunden på en loftsleilighet på bryggen i Tvedestrand da vi traff hverandre, og jeg fikk den jeg så da hadde jeg plutselig to plasser å bo. :o) Det endte med at jeg de siste 5 årene har leid ut leiligheten min, pusset opp litt innimellom leietakere og nå blir den ledig igjen, men denne gangen skal jeg ikke leie ut. Nei nå skal den nyyyytes i sommer som et lite fristed away from home. Spesiellt koselig på denne tiden av året når måkene skriker, solen skinner og det faktisk er litt liv i Tvedestrand by :o) 

Leiligheten har mange fine pluss. Utsikten fra stuen er nydelig, sjøutsikt over brygga. Bak er det en liten balkong man kan lufte seg på en deilig sommerkveld. Akkurat plass til et lite kafebord og noen stoler. Litt blomster og kanskje en liten grill :) Inne er det 2 soverom, gang, kjøkken, bad, toalett og stue + masse bod og skapplass under skråtak. Noe av det vi har lyst til er å bruke mye kvalitetstid i leiligheten og samtidig gjøre de oppgraderingene som jeg føler er nødvendige for at den skal bli klar for markedet. For den skal selges etterhvet. Kjøkkenet skal få en liten Ikea-oppgradering. Gulvene skal få litt ny finish og badet må fliselegges :) Så da må vi kanskje roe ned planene for huset men det går fint. For foreløpig er det ikke så hastverk med ting hjemme.

 
tv: Her er det ene soverommet, evt stue som har dobbeldører ut til balkong :) Her skal det males helt hvitt :) Th. Her er det lille kjøkkenet sett fra den ene siden. Her skal mye gjøres, nytt gulv nye skapdører, bordet og stoler skal bort og erstattes med lang benkeplate og barkrakker, samt at veggen bak vasken (som man ikke kan se) skal få nye fliser.
Stue med flott utsikt! 
Utsikten fra stuener rett ut på fjorden. Her gleder jeg meg til å sperre opp alle vinduer og slenge meg i sofaen og virkelig kose meg med lydene av sommergjester  og båtliv :o)

Gangen kan brukes som spisestue :)  lys stue
Gammeldagse tregulv, takbjelker og takvinduer. Kjempekoselig. Gleder meg til å gjøre det enda finere. Inne på det ene soverommet er det gammel laftet vegg og den samme fine utsikten. I sommer skal vi virkelig kose oss i loftsleiligheten! :o)

6 kommentarer

I have dreams

14.apr.2011 kl.20:53

nydelig. jeg elsker 70'tallet, så et 70'tallshus høres helt fantastisk ut.

Merethe

14.apr.2011 kl.20:53

Så fint det var der! :)

camilla

14.apr.2011 kl.21:26

nydelig da :)

barnelykke

14.apr.2011 kl.21:47

Late dager i en loftsleilighet hørtes ikke feil ut :)
B I R T E

Anette Mathilde

14.apr.2011 kl.21:53

Så delilg! Skikkelig luksus å ha både hus og leilighet, og så med sjøutsikt i tillegg :) Lucky

dandilion

15.apr.2011 kl.23:39

Flott leilighet! :)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits