Dagens bruktfunn + Greiner i stua


Ble så glad da jeg fant denne bollen på bruktbutikken. Passer veldig godt på kjøkkenet sammen med de andre tingene. Oprinnelig er den til å ha isbiter i tror jeg og skulle nok hatt et lokk men pytt. 20,- kr betalte jeg :)

Fint med litt kvister i. Gleder meg til mere blomstrer i hagen...


Disse gamle fine greinene har fått litt drivvedlook og er nydelige i mine øyne.  Festet på den en kvist or, med litt kongler på. Ser det ikke på disse bildene men greinene er ca 150 cm for vasen alene er over en meter. Når det blir påske skal disse greinene få noen fine egg :)

2 kommentarer

Lykkeliten

08.apr.2011 kl.14:45

Det var eit kupp ja, gjør seg like godt uten lokk ;)

Merete

08.apr.2011 kl.22:52

Jepp, det er en isbøtte. Huske rikke om det var foreldrene mine eller besteforeldrene mine som hadde en slik, men jeg kan uansett ikke huske at den hadde lokk. Artig å se! Ha en finfin helg!

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits