Det skjer ting....Vræææl


Den grusome sannhet...Ikke akkurat ryddig og fint...Akkurat i denne fasen føler jeg nesten jeg blir gal...men det blir jo fort bedre når veggene og benkeplatene kommer på....to be continued.

Vi har lenge holdt på med litt forskjellige småprosjekter, men nå har vi et "lite" et på gang på kjøkkenet. Et oppussingsprosjekt som jeg har tenkt på lenge. :) *Gleeede seg til ferdig!* Egentlig kunne vi ha gjort disse endringene for lenge siden for mye av det som skulle til bare har ligget på vent i boden... har vel kanskje stått mest på viljen :)  Her er noen få bilder av kjøkkenet vårt ...har ikke så mange for jeg har i grunnen aldri vært veldig fornøyd med det...

 
Helt ok kjøkken...men det er ganske slitt. Veggene er bare tapet som er overmalt, men de er fulle av hull og revner, og benkeplaten er full av svimerker som ikke går bort.... Vil ikke røpe for mye men under ser dere noe av det som kommer:

  Produktbilde 
Mmmm...blir spennende dette...men foreløpig er det kaaaaos....

5 kommentarer

Rou

01.apr.2011 kl.16:09

Nice.

Kommentere tilbake? : ]
det blir spennende! :) gleder meg til å høre mer om det!

Fru Huuse

01.apr.2011 kl.17:03

Jepp Anette..like spent selv jeg:) Legger ut litt etterhvert som vi får ting gjort.... :o)

karin

01.apr.2011 kl.17:42

moro moro!!hvor kjøpte du steinplatene tilslutt??
kklemmmm

Fru Huuse

01.apr.2011 kl.18:36

Steinplatene var aaalt for lang ventetid på og ingen vi kjenner kunne ordne noe fortere så da ble det svære 60x60 steinfliser istedet stedet. Så da får jeg plingplata mi! :-)

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits