Ny look: Hvorfor bruke masse penger....

...når man kan fikse opp ting med litt malingsrester :-)


Slik var bordet før.Ikke så ille, hellt ordinert egentlig. Litt for mørkt etter min smak.


Synes det funket fint med det hvite (offwhite) Helt utrolig hvor mye lysere stuen ble med bordet hvitt :)

Har i liket med lysestakene det tildligere innlegget gått litt lei av den mørke trelooken. Men jeg elsker virkelig dette bordet. Det er hånlaget bord som min mann fikk av sin søster og som hun har fått av en eldre nabo. Bordet er tydelig laget for hånd og det ser man spesiellt på den ujevne topplaten og på de høvlede bena (ingen er like) Jeg vurderte lenge om jeg kun skulle lakke det, men etter å ha surfet litt på nettet ble jeg veldig innspirert på Riviera Maison sine hjemmesider og jeg synes det var lekkert med mørk bordplate og lyse ben. Fargene er perfekte til resten av stuen. Jeg ville også beholde skuffene mørke for å få den riktige kontrasten :o)

2 kommentarer

Tove

20.apr.2010 kl.09:19

Nydelg, slike blogger liker jeg. Helt vanlige folk som maler og pusser opp litt selv i stua uten være noen interiør eksperter. Har vurdert å male spisestuen min helt hvit, er lei av det mørkebrune.

Fru Huuse

01.mai.2010 kl.01:14

Ikke sant :-) Forandring fryder!

Skriv en ny kommentar

Fru Huuse

Fru Huuse

30, Arendal

30 år gammel jente, mamma til verdens beste Felix. Jeg synes det er veldig gøy med interiør, kunst, mote og setter pris på selskap med nære venner, deilig mat og drikke. Er kreativ av natur, liker å male, pusse opp gamle møbler og styre og stelle i hus og hage. Dyreelsker i aller høyeste grad og elsker å skjemme bort de 4 pusene våre. Legg gjerne igjen noen koselige ord. Da blir jeg så gla'! :)

Clock Widgets

Kategorier

Arkiv

hits